Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Logged In But Cant "enter" Any Topics
Guest_supzfier_*
post Mon, 13 Sep 2004 10:54 pm
Post #1


Unregistered










Green Water:
Country:



logged in, but once i pressed into any topic, im a guest again
cant read / post anything
Go to the top of the page
+Quote Post
HappyBuddha
post Tue, 14 Sep 2004 8:53 am
Post #2


Founder
Group Icon


Member No.: 2
Group: Super Admin
Posts: 2,893
Topics Started: 330
Joined: 21-Nov-03
Last seen online:
Sat, 16 Oct 2004 1:46 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: Yes
Country: Singapore



Hi supzfier

You probably have bookmarked our site where the url is our mirror site, "http://www.rafflesgold.net". The correct domain name should end of with a "dot com", and not a "dot net", ie, "http://www.rafflesgold.com".

Just change the url and it should solve your problem of getting switched to becoming a guest user (coz in the mirror site you will be a guest) after seemingly logged in to your account.

Let me know if that solved the problem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jowy_ham
post Tue, 14 Sep 2004 10:45 am
Post #3


Silver
Group Icon


Member No.: 147
Group: Member
Posts: 243
Topics Started: 16
Joined: 21-Mar-04
Last seen online:
Thu, 02 Apr 2009 7:12 am
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: No
Country: Singapore



I have 2 another problems.

Problem 1 :
The "View New Post" link doesnt seems to work. In the past, after reading a post and I click on that link, it will bring me back to all the new posts but with the 1 that I have read in "READ" state.

Now the posts after reading just doesnt change to "READ" state.

Problem 2 :
The system doesnt seems to remember my login, I always have to login again when I re-visit the forum. I remember vaguely that it wasnt so in the past.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Guest
post Tue, 14 Sep 2004 8:07 pm
Post #4


Unregistered










Green Water:
Country:



im using .com

doesnt work
Go to the top of the page
+Quote Post
HappyBuddha
post Wed, 15 Sep 2004 3:26 pm
Post #5


Founder
Group Icon


Member No.: 2
Group: Super Admin
Posts: 2,893
Topics Started: 330
Joined: 21-Nov-03
Last seen online:
Sat, 16 Oct 2004 1:46 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: Yes
Country: Singapore



QUOTE(jowy_ham @ Tue, 14 Sep 2004 10:44 am)
I have 2 another problems.

Problem 1 :
The "View New Post" link doesnt seems to work. In the past, after reading a post and I click on that link, it will bring me back to all the new posts but with the 1 that I have read in "READ" state.

Now the posts after reading just doesnt change to "READ" state.

Problem 2 :
The system doesnt seems to remember my login, I always have to login again when I re-visit the forum. I remember vaguely that it wasnt so in the past.
*

The board's software was messed up big time last sunday nite.

I have re-installed the board from scratch, and everything is fine now, with a new look and feel thrown-in too. biggrin.gif

Enjoy.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Guest_supzfier_*
post Thu, 16 Sep 2004 11:11 am
Post #6


Unregistered










Green Water:
Country:



still cant work... let me describe..

1) "logging in"
2) logged in "Logged in as: supzfier ( Log Out )" ... then ill click onto "Fancy Goldfish"...just go into any topics
3) In fancy goldfish main page, ... "Welcome stranger"
4) "logging in again"
5) logged in "Logged in as: supzfier ( Log Out )" ... then ill click onto "Fancy Goldfish"... just go into any topics
6) In fancy goldfish main page, ... "Welcome stranger"

and then it repeats, just doenst work
Go to the top of the page
+Quote Post
HappyBuddha
post Thu, 16 Sep 2004 11:32 am
Post #7


Founder
Group Icon


Member No.: 2
Group: Super Admin
Posts: 2,893
Topics Started: 330
Joined: 21-Nov-03
Last seen online:
Sat, 16 Oct 2004 1:46 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: Yes
Country: Singapore



QUOTE(Guest_supzfier_* @ Thu, 16 Sep 2004 11:11 am)
still cant work... let me describe..

1) "logging in"
2) logged in "Logged in as: supzfier ( Log Out )"  ... then ill click onto "Fancy Goldfish"...just go into any topics
3) In fancy goldfish main page, ... "Welcome stranger"
4) "logging in again"
5) logged in "Logged in as: supzfier ( Log Out )"  ... then ill click onto "Fancy Goldfish"... just go into any topics
6) In fancy goldfish main page, ... "Welcome stranger"

and then it repeats, just doenst work
*

That's strange. I'm guessing it's becoz of cookies.

Go to the main board (Click here) and look for the following:-

IPB Image

Click on the circled button. It will clear the board's cookies from your PC.

Next, flush your browser's cache. Unfortunately I don't use a PC and can't tell you how to do so. sad.gif

Log in again after that and hopefully it will work this time.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
chtan23
post Thu, 16 Sep 2004 2:20 pm
Post #8


Ordinary
Group Icon


Member No.: 397
Group: Member
Posts: 18
Topics Started: 3
Joined: 6-Aug-04
Last seen online:
Wed, 19 Jan 2011 4:01 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: No
Country: Singapore



QUOTE(jowy_ham @ Tue, 14 Sep 2004 10:44 am)
I have 2 another problems.

Problem 1 :
The "View New Post" link doesnt seems to work. In the past, after reading a post and I click on that link, it will bring me back to all the new posts but with the 1 that I have read in "READ" state.

Now the posts after reading just doesnt change to "READ" state.

Problem 2 :
The system doesnt seems to remember my login, I always have to login again when I re-visit the forum. I remember vaguely that it wasnt so in the past.
*


I'm having problem 2 as well, always have to login again when re-visit this site. The remember login feature doesn't seem to work.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
HappyBuddha
post Thu, 16 Sep 2004 2:36 pm
Post #9


Founder
Group Icon


Member No.: 2
Group: Super Admin
Posts: 2,893
Topics Started: 330
Joined: 21-Nov-03
Last seen online:
Sat, 16 Oct 2004 1:46 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: Yes
Country: Singapore



QUOTE(chtan23 @ Thu, 16 Sep 2004 2:20 pm)
I'm having problem 2 as well, always have to login again when re-visit this site.  The remember login feature doesn't seem to work.
*

The problem you're encountering is different from the other user. You can login and enjoy full access as a registered member. Your problem is the board can't remember you when you want to re-login.

Could you flush your browser's cookies? The board remembers your login details in a cookie, and your cookie is probably corrupted. Clearing your cookies will get the board to make a new one for you.

Let me know if that solved the problem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
chtan23
post Thu, 16 Sep 2004 2:39 pm
Post #10


Ordinary
Group Icon


Member No.: 397
Group: Member
Posts: 18
Topics Started: 3
Joined: 6-Aug-04
Last seen online:
Wed, 19 Jan 2011 4:01 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: No
Country: Singapore



QUOTE(HappyBuddha @ Thu, 16 Sep 2004 2:35 pm)
The problem you're encountering is different from the other user.  You can login and enjoy full access as a registered member.  Your problem is the board can't remember you when you want to re-login.

Could you flush your browser's cookies?  The board remembers your login details in a cookie, and your cookie is probably corrupted.  Clearing your cookies will get the board to make a new one for you.

Let me know if that solved the problem.
*


It's working now. Thanks!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Guest
post Fri, 17 Sep 2004 1:39 am
Post #11


Unregistered










Green Water:
Country:



supzfier

grrr... doesnt work
Go to the top of the page
+Quote Post
HappyBuddha
post Fri, 17 Sep 2004 8:17 am
Post #12


Founder
Group Icon


Member No.: 2
Group: Super Admin
Posts: 2,893
Topics Started: 330
Joined: 21-Nov-03
Last seen online:
Sat, 16 Oct 2004 1:46 pm
User's local time:
Sun, 22 Oct 2017 12:19 pm
Green Water: Yes
Country: Singapore



QUOTE(Guest @ Fri, 17 Sep 2004 1:39 am)
supzfier

grrr... doesnt work
*

It still doesn't work after you created a new account to log in? Regretfully I've nearly exhausted all means to help you because it's seems to me the problem is on your PC's setup.

The board keeps track of a user's status by storing the login status in a "cookie" it sends to your PC. Sometimes the cookie gets corrupted, for which a quick delete to remove it (instructions outlined earlier) solves the problem. On the other hand, if your PC is unable to store cookies, then there's no way the board can keep track of your login status. Please check to make sure you aren't blocking cookies, or have installed wares that block them. Cookies are generally safe. If you need to ban them, be selective and only ban sites you're not familiar with.

Sorry. sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 22-Oct-17 12:19 pm
Logo
RSS

Site Map
RafflesGold - Web Space for Goldfish Lovers
Copyrighted © 2003-2006 RafflesGold.com. ALL RIGHTS RESERVED
Terms of Service and Privacy Policy
RafflesGold.com is a non-profit independent hobbyist supported forum based in Singapore
Donate to keep us operational
Link to Us
Contact Us